Да, старият ми блог умря. Сега се захванах да си правя нов, защото пръстите не търпят тишината и няма къде да излея мислите си. Всъщност без блог се чувствах така, както когато ми откраднаха китарата навремето - сърбят те ръцете да удариш два акорда, а няма на какво. И ето на - нов блог, нов късмет!

Както и в стария ми блог, отново смятам да ви занимавам с мисли, впечатления и мнения, които са се сблъскали в главата ми. А понякога от там излизат интересни неща...

Всъщност защо умря блогът ми?

Историята е достатъчно кратка - реших да сменя хостинга, но така и не успях да преместя правилно "прекрасния" WordPress и всичко се... омаза. Ето защо реших да започна начисто с уважаваната от мен Joomla и да се потопя в свои води без ограничения. И понеже като уеб дизайнер съм достатъчно зает, не очаквайте да влагам много усилия в красотата или съдържанието на блога си. Просто го приемете като отдушник на мислите ми.

Все пак ако някоя линийка ви дразни или имате мнение относно визията, съдържанието или темите, по които пиша, оставете един коментар или се свържете с мен чрез контактите в дъното на сайта.

Ако пък ви е интересно по някаква неизвестна за мен причина, можете да ме следите в Туитър и Инстаграм, за да сте в крак с мислите ми и снимките, които правя и споделям там :-)